Prosjekter og referanser

Arkitekt tegnet enebolig Lindalsplatået Risør

November 5, 2021

Vi holder på med byggingen av en flott enebolig i Risør tegnet av arkitekt Goutbeek. Her er det brukt flere typer materialer og detaljer for å få frem ett bestemt og helhetlig uttrykk. Det er lagt vekt på solide materialer som krever lite vedlikehold.

Første etasjen er bygget med Thermomur med overliggende etasjeskille i betong for slik at det er god lydisolering til soverommene i denne etasjen. Hovedplanet og 3. etasje er bygget med en kombinasjon av Thermomur og trevegger samt ett etasjeskille med I-bjelker. Utvendig kledning utføres med en kombinasjon av pusset overflate, cementbaserte fasadeplater og Royalimpregnert kledning.

Boligen ble ferdigstilt forsommeren 2016.

Vi har en stor bredde i våre oppdrag. Alt fra arkitekttegnede hytter og hus med stort detaljnivå til større leilighetskomplekser og industri/næringsbygg.
© Copyright 2022 - oiko.no - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram