Prosjekter og referanser

Enebolig Sandøya

November 5, 2021

Spennende arkitekt tegnet enebolig på Sandøya. Det er Trafo arkitektur as i samarbeid med byggherre som har stått for utforming av boligen. Det er lagt vekt på vedlikeholdsfri materialer slik som malmfuru kledning og vinduer i høykvalitets PVC. Stilen er gjennomført med stramme linjer noe som viser seg i avslutningene rundt vinduer og i skjøtene mellom gulv, vegg og tak hvor de ikke benyttes listverk. Bæreveggene for 2 etasje er kraget ut 90 cm i forhold til veggene i 1 etasje uten at det er benyttet søyler, det er istedet laget en stålkonstruksjon som tar opp disse lastene.

Boligen ble ferdigstilt høsten 2015

Vi har en stor bredde i våre oppdrag. Alt fra arkitekttegnede hytter og hus med stort detaljnivå til større leilighetskomplekser og industri/næringsbygg.
© Copyright 2022 - oiko.no - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram