Prosjekter og referanser

Glastad panorama

November 5, 2021

Her har vi bygget 3 av 4 stk firmannsboliger og holder nå på med bygg nr. 4. Det er arkitekt Goutbeek as som har utformet boligene på oppdrag for byggherre, Glastad panorama as. Her er det lagt vekt på å bygge leiligheter som er gode å bo i og vi har derfor lagt inn en etasjeskille med hulldekker og påstøp i betong. Da har man eliminert lyd problematikken som man ofte opplever i slike bygg. Bygg nr 3 ble ferdigstilt våren 2017 og siste byggetrinn overleveres mai 2018. Det er fremdeles ledige leiligheter i bygg 4.

Vi har en stor bredde i våre oppdrag. Alt fra arkitekttegnede hytter og hus med stort detaljnivå til større leilighetskomplekser og industri/næringsbygg.
© Copyright 2022 - oiko.no - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram