Prosjekter og referanser

Myra varmesentral, Arendal

November 5, 2021

Fjernvarmeanlegg for AT skog og Arendal kommune. Vi hadde totalansvar for alle bygningsmessige arbeider samt prosjekteringen. Bygget består av en betongsilo, kjeller for akkumulatortank og generell fundamentering i betong. Veggene bygges med trematerialer av estetiske hensyn samt at AT skog naturlig nok hadde et ønske om at det benyttes trematerialer. Effekten er 3 MW og anlegget leverer varme til Sam Eyde videregående skole, skøytebanen samt eldresenter mm.

Bygget sto ferdig i 2012.

Vi har en stor bredde i våre oppdrag. Alt fra arkitekttegnede hytter og hus med stort detaljnivå til større leilighetskomplekser og industri/næringsbygg.
© Copyright 2022 - oiko.no - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram