Prosjekter og referanser

Nytt skolebygg for Risøy Folkehøyskole

November 5, 2021

– Du vet du har gjort noe riktig når elevene skryter av bygget gjennom facebook, sier en fornøyd rektor ved Risøy Folkehøyskole, Per Kristiansen.

Folkehøyskolen ligger på en 550 måls stor øy midt Norges flotteste sørlandsskjærgård. Den har vært i drift siden 1936 da det første elevkullet ankom øya. I dag har skolen 30 årsverk og tilbyr varierte og spennende linjer med plass til 140 elever.

-Da vi skulle satse på et nytt internat og undervisningsbygg ønsket vi ikke en modul eller brakke løsning som mange andre. Vi ønsker noe som kunne representere skolen på en flott måte -også om 50 år, sier Per Kristiansen.

Risøy Folkehøyskole har fått overlevert et topp moderne skolebygg av Mesel og Sønner AS. Overrekkelsen skjedde rett før elevene ankom Risøya for et nytt skoleår sensommeren 2014.

I øverste etasje er det bygget 16 dobbeltrom med egen uteterrasse. Elevene har også egen stue og oppholdsrom. I etasjen under er det bygget to undervisningsrom. Det er også eget vaske og tørkerom som elevene kan benytte seg av. Vaktmesteren har fått et stort kontor og lagerrom.

Vi har en stor bredde i våre oppdrag. Alt fra arkitekttegnede hytter og hus med stort detaljnivå til større leilighetskomplekser og industri/næringsbygg.
© Copyright 2022 - oiko.no - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram