Prosjekter og referanser

Unik arkitekt tegnet hytte på Nipe

November 5, 2021

En prosjekt der arkitekt LieØyen as har tatt en vanskelig tomt og gjort den til noe positivt. Her er hytten bygget etter fjellet/terrenget og ikke motsatt slik man veldig ofte ser i dag med flatsprengte tomter.

Dette er en hytte med særpreg og vi kan nevne sirkelformet bad i betong som er formet til fjellet, dråpeformet soverom i underetasjen. I hovedplanet er det 3 soverom hvor 2 av dem har dobbelt funksjon som henholdsvis stue og bibliotek. Man finner også stue/kjøkken hvor alt av innredninger er spesialtilpasset og tegnet av arkitekt og laget av Terna as. Det finnes ikke en eneste justeringslist eller foring, så her er alt skreddersydd.

På dette prosjektet har vi virkelig fått vist hvor dyktige håndverkere vi har, bare se på detaljene med hvordan dørene er gjemt inn i veggen og skinnen er gjemt i taket. Betongavdelingen har også hatt sine utfordringer med de runde rommene, plasstøpte benker, trapper og peiser

En stor takk til kunden for å ha betrodd oss med dette spennende prosjektet!

Vi har en stor bredde i våre oppdrag. Alt fra arkitekttegnede hytter og hus med stort detaljnivå til større leilighetskomplekser og industri/næringsbygg.
© Copyright 2022 - oiko.no - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram