Personvern

PERSONVERNERKLÆRING

Vår nettstedsadresse er: www.meselbygg.no
Brukernes tillit er viktig for oss, og Mesel Entreprenør AS er opptatt av å ivareta ditt personvern. Under forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon om våre brukere.

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Mesel Entreprenør AS , org. no 980 638 898, og tilknyttede publikasjoner og tjenester. Mesel Entreprenør AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på www.meselbygg.no

Personopplysninger som behandles

Mesel Entreprenør AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

– Firmanavn

– Kontaktperson

– Firma Adresse/fakturaadresse

– Telefonnummer og e-postadresse

– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

Mesel Entreprenør AS får inn opplysninger gjennom skjema og at kunder kontakter oss via epost eller telefon.

Eksempel på innhenting:

– Kontaktskjema
– Når man laster ned dokumenter som PDF fra vår nettside – Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev
– Ved å sende oss epost

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester – Beregne og rapportere brukerantall og trafikk

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på www.meselbygg.no lagres i vårt CRM-system. Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Mesel Entreprenør AS
Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Informasjon på nettstedet

Mesel Entreprenør AS påtar seg ikke ansvar for feil som kan forekomme i annonser og annet automatisert eller redigert innhold på nettstedet. Vi påtar oss heller ikke ansvar for feil på nettsteder vi til enhver tid lenker til.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Mesel Entreprenør AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

MESEL ENTREPRENØR AS Hestemyrveien 3A, 4950 Risør Tlf: 37 15 42 47 post@meselbygg.no

Vi har en stor bredde i våre oppdrag. Alt fra arkitekttegnede hytter og hus med stort detaljnivå til større leilighetskomplekser og industri/næringsbygg.
© Copyright 2016 - Oxygen - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram