TJENESTER

Våre fagområder

Vi har en stor bredde i våre oppdrag. Alt fra arkitekttegnede hytter og hus med stort detaljnivå til større leilighetskomplekser og industri/næringsbygg.

LEILIGHETER

Høy kompetanse gjennom hele prosessen gjør oss til en pålitelig samarbeidspartner som gir deg som kunde den tryggheten og kvaliteten du forventer.
Når du bygger ny bolig, er det viktig å velge en entreprenør du kan være sikker på klarer å ferdigstille hele prosjektet innen avtalte pris- og tidsrammer. Mesel Entreprenør består av kompetente håndverkere med lang erfaring som totalleverandør for prosjekter som nybygg, tilbygg og oppussing.
TA KONTAKT

OFFENTLIGE BYGG

Vi tar på oss alle typer oppdrag innen bygg. Allsidig virksomhet gjennom flere år har resultert i en variert portefølje – og stadig flere spennende oppdrag. Vi kan vise til gode referanser innen offentlig sektor. Mesel Entreprenør består av kompetente håndverkere med lang erfaring som totalleverandør for prosjekter som nybygg, tilbygg og oppussing. Vi er en komplett entreprenør som påtar oss alle typer oppdrag innenfor offentlige bygg.
TA KONTAKT

NÆRINGSBYGG

Enten det er industri- eller forretningsbygg, så har vi kunnskap, erfaring og de rette samarbeidspartnerne som ferdigstiller ditt byggeprosjekt til avtalt kvalitet, tid og pris!
Vi er spesialister på næringsbygg.
Vurderer dere eller har dere planlagt å sette opp et nytt forretningsbygg?
Våre fagfolk hjelper dere gjerne med hele prosessen, fra rådgivning til ferdig oppsett av stålbygget. Vi tilpasser alt etter ditt behov, og kan være fleksible dersom det er ønskelig med endringer.
TA KONTAKT

ENEBOLIG

Vi ønsker å gi deg din drømmebolig. Boliger bygget på erfaring og kompetanse. Vi har mange års erfaring med å bygge hus. Mesel bygger huset akkurat slik du vil ha det, skreddersydd etter dine behov. Våre dyktige fagfolk hjelper deg å sette opp planer og tegninger for din bolig. Kjernen i vår virksomhet er bred kompetanse over mange felt våre anleggsarbeidere har mange års erfaring – dette merkes på arbeidet vi gjør.
TA KONTAKT

HYTTER

En hytte skal vare i mange generasjoner. Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en hyttedrøm og vi hjelper deg å tilpasser din hytte til natur omgivelsene og dine behov. Våre fagfolk sikrer hyttedrømmen. Våre egne byggeledere og snekkere har lang erfaring og utfører kvalitetsarbeid i alle ledd.
TA KONTAKT

BETONG

God planlegging, nøyaktighet og solid gjennomføring er viktig for gode resultater. Vi har erfaring med en rekke ulike typer betongarbeider slik som renseanlegg, dambygging, råbygg, montering prefab., industribygg og infrastruktur. Har du spørsmål om hva slags betongarbeider vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt så tar vi en uforpliktende prat om ditt prosjekt.
TA KONTAKT
Vi har en stor bredde i våre oppdrag. Alt fra arkitekttegnede hytter og hus med stort detaljnivå til større leilighetskomplekser og industri/næringsbygg.
© Copyright 2022 - oiko.no - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram